Παρόλα αυτά, πολύ λιγότερο από πριν από ένα μήνα, ένας οργανισμός SAP PR που μίλησε για μια συνάντηση με τη Sikka τον περιέγραψε ως εξής: ο αρχηγός πίσω από τον μετασχηματισμό του SAP ως εταιρία σύννεφο και είναι υπεύθυνος για την οδήγηση όλων των καινοτομιών Σε παγκόσμιο επίπεδο, ηγείται της βελτίωσης της πλατφόρμας βάσης δεδομένων SAPMAP, SAPHANA, και μετέτρεψε ολόκληρο τον οργανισμό, φέρνοντας νέες ιδέες, όπως για παράδειγμα σχεδιασμό, και μια αυξανόμενη κουλτούρα εκκίνησης σε μια 40ετή, 65.000+ εταιρεία εργαζομένων ».

Η Enslin έχει με την SAPs από το 1992, ρεπλίκα Rolex, την πιο πρόσφατη λειτουργία της ως προς τις πωλήσεις και τις λύσεις. Leukert, ήρθε επί του σκάφους δύο χρόνια αργότερα και έχει χρεωθεί με την κορυφαία ανάπτυξη από τη SAP Business Enterprise Suite που βασίζεται στο HANA και τώρα θα έχει παγκόσμια βελτίωση για το HANA. Σε σημείωμα αργά την Κυριακή, ο αναλυτής Nomura Securities Rick Sherlund δήλωσε ότι υποψιάζεται ότι η Sikka ήθελε να είναι συν-διευθύνων σύμβουλος και θα μπορούσε να ήταν δυσαρεστημένος "ότι το ρόλο του ως επικεφαλής της Η έρευνα και η ανάπτυξη θα μπορούσε να έχει καταστραφεί κάπως από τις νέες ανακοινώσεις. " Ο Σέρλντντ υπογράμμισε ότι αυτή είναι η εποχή του χρόνου Η SAP, με έδρα το Waldorf της Γερμανίας, κάνει αλλαγές στη διαχείριση. McDermott αναμένεται να γίνει ο μοναδικός CEO της SAP αργότερα αυτό το μήνα. Η Sikka, Sherlund συνέχισε, "θεωρήθηκε ως οραματιστής και οδηγός στην αρχιτεκτονική HANA και η αναχώρησή του θεωρείται από εμάς με κάποια ανησυχία aboutthe Αρχιτεκτονική ηγεσία αυτού του στρατηγικού προϊόντος ». Η ομάδα μηχανικών παραμένει βαθιά υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν περισσότερες αναχωρήσεις, δήλωσε. Η SAP έχει δει επιτυχία με την HANA, αλλά εξακολουθεί να είναι κλειδωμένη σε εντατική αντιπαλότητα με την Oracle σε μεγάλη επιχείρηση και με μια σειρά νέων αντιπάλων εκκίνησης Σε αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο επίσης.

Σχετικές έρευνες και αναλύσεις από την Gigaom Research: Περιεχόμενο συνδρομητών ..

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της SAP πιστώνεται για την καθοδήγηση της ανάπτυξης των εταιρειών, έχει αφήσει την εταιρεία για προσωπικά κίνητρα, SAPsaid Κυριακή. Τα νέα της εξόδου του Dr.Visha Sikka ήρθαν στη δεύτερη παράγραφο της έκθεσης; Ανακοινώνοντας την ανάληψη των Robert Enslin και Bernd Leukert στο εκτελεστικό συμβούλιο του γίγαντα της εφαρμογής. Ρολόγια ρεπλίκα

Δεδομένου ότι το SAP επικαλείται HANA ως τεράστιο επίτευγμα ακριβώς για κάθε πιθανότητα που παίρνει - με αυτό τον τρόπο, HANA θα είναι στο SAP ως - Η αναχώρηση του Sikka είναι αξιοσημείωτη. Σε μια δήλωση, οι συνεργαζόμενοι σύμβουλοι της SAP Bill McDermott και Jim Hagemann Snabesaid ότι η πλατφόρμα HANA "καθιερώθηκε ως διεθνής κανονική, ο χάρτης πορείας της έχει πλήρη επίπτωση".

  • rolex ρεπλίκα
  • ρολόγια αντίγραφο